oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 197097

Podarim: MONGOLSKI SKAKACI

Ljubljana, 02.08.2014:

Pozdravljeni! Dobrim lastnikom oddam mongoljske skakace. Samica je crne barve stara slabo leto. Samec je bele barve tudi star slabo leto. Samec je sive barve in je star 5 mesecev(njun mladic). In dva se cisto mala skakacka ki nimata niti en mesec, sta zelo lepa puncka je crna z belimi lisami, fantek je rjav z belimi lisami. Vsi so zelo prijazni, samo samica je malo bolj zascitniska do mladih vendar ne ugrizne ce zato ni potrebe. Podarim jim zato ker se mi negre za denar vendar ker mi veliko pomenijo zelim zelo dobre lastnike za vse skakace, jaz za njih nemoram vec skrbeti zaradi zdravstvenih tezav.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 12 mesecev

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).