oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 197314

Podarim: Ljubki mucki iščejo dom

Celje, 06.08.2014:

Podarim 2 mucki, stari približno 4 mesece. Obe muci sta razbolhani, razglisteni in navajeni na mačji wc. Zelo radi imata družbo ljudi in drugih mačk. Sta ZELO scartani in navezani na ljudi. Oddajata se izključno kot notranji muci, ali z izhodom na vrt, če si bosta tega želeli. Želita si doma pri ljudeh, ki bodo lepo skrbeli zanju, jima po potrebi nudili veterinarsko pomoč, predvsem pa ju imeli zelo radi. Muci se oddajata skupaj ali posamično. FRANČKA
Frančka je bila najdena jokajoča pod avtomobilom, ob prometni cesti. Ob prihodu v začasni dom je bila še malo plašna, sedaj pa že veselo skače in nežno mijavka, kadar si želi pozornosti. Ponoči rada zaspi na blazini na postelji in glasno prede. Je zelo nežna in prijazna muca z mehko dlako. Menjava okolja je zanjo nekoliko stresna, zato išče lastnike, ki že imajo izkušnje z mačkami in bodo z njo na začetku potrpežljivi ter ji bodo pomagali pri navajanju na novo okolje. ČRJUSA
Črjusa je pogumna muca. Takoj po prihodu v začasni dom je s pihanjem pregnala iz sobe domačega mačka, ki je približno 10x večji od nje. Ko pa ugotovi, da ni v nevarnosti, postane do vseh muc zelo prijazna. Obožuje igro z žogicami, ko se utrudi, pa se rada zvije v klobčič in zaprede v naročju svojih človeških prijateljev.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 4 mesece



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).