oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 197576

Podarim: MIKI IŠČE DOBER DOM

Hrastnik, 11.08.2014:

Miki je čudovit mali mačji malček. Malček ima glede na to kaj vse je revček že preživel (zavržen, nekdo je v njegovo bližino tudi odvrgel petardo), zelo čudovit karakter. Je nadvse prijazen, nežen, priden, sckljan, igriv, obožuje družbo človeka kot tudi muckov in kužkov... Res prekrasen muc, ki si ga lahko samo želiš. Miki išče varen, odgovoren in ljubeč dom! Oddaja se izključno v notranji dom, v dom kjer že bivajo živalice, saj mu družba res veliko pomeni in, če bi bil sam, bi bil žalosten in osamljen. Zato si zanj res želim dom, kjer bo imel tudi kosmato družbo. Je veterinarsko pregledan, razbolhan, razglisten, FIV/FeVL negativen in nasploh zdrav muc. Če želite v svojem domu in svojem življenju tako čudovitega mucka kot je Miki, me pokličite (prosim kličite samo resni).

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 12 tednov



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).