oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 200736

Potrebujem: Nujno potrebujeva manjše posojilo ali finančno pomoč.

07.10.2014:

Oglas pišem v upanju, da se najde oseba dobrega srca, ki nama bi lahko finančno pomagala ali nama dala manjše posojilo čimprej. Marca pričakujeva prvega otroka, kar se neizmerno veseliva. Problem je v tem, da je trenutno zaposlena le partnerka. Ta mesec sva imela res nepričakovane izdatke in sva zdaj ostala brez denarja. Nimava niti toliko, da bi lahko najemnino plačala. Nujno, res nujno potrebujeva manjše posojilo. Sprva sva mislila, da je prioriteta, da opravim vozniški izpit, zdaj sva pa spoznala, da potrebujeva denar, da lahko sploh preživiva mesece, ki prihajajo. Žal sva odvisna sama od sebe, ker res nimava nikogar, ki nama bi lahko pomagal. Jaz bom decembra po vsej verjetnosti začel z novo službo, vendar do takrat je še dolgo in midva (mi trije) morava preživeti ta čas. Rabila bi manjše posojilo ali darilo. Vsak mesec lahko vrneva manjši obrok, kar se bi seveda dogovorili. Ne bi pisal oglasa in prosil neznane ljudi za karkoli, če res ne bi bilo nujno. Lahko se zgodi, da bova pristala na cesti, ker nimava niti za najemnino. Če nama je kdo pripravljen pomagati, mu bova res večno hvaležna.

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).