oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 201814

Podarim: Omare za dnevno sobo Alples

Ljubljana, 27.10.2014:

Zaradi prenove ugodno prodamo sestav omar (skupaj 6 omar) za dnevno sobo. Zaradi velikosti in številnih polic, ki jih lahko različno prilagodite, lahko del omar uporabite tudi za spalnico. Omare so visoke 236 cm, skupna širina omar je cca 470 cm. Omara je v modni temno rjavi barvi z belimi vrati in je lepo ohranjena. Poleg omare vam podarimo tudi klubsko mizico z dvema policama na kolescih.
Ena od omar (g: 56 cm, š: 94 cm) je primerna za obešanje oblek; nad obešalnim delom se nahajata dve polici z ločenimi vratci, pod njim pa dodatni predal. Dve omari (š: 94 cm, g: 40 cm) imata številne police, od katerih so nekatere pokrite z vratci, druge odprte. Ena od njiju ima tudi kredenco. Četrta omara je vitrina z vrati iz temnega stekla, ki ima spodaj dve dodatni polici, zaprtimi z vratci. Poleg tega sta še dve ožji omari (š:48,5 cm, g: 40 cm), ki imata od vrha do tal police, nekatere z vratci, druge odprte. Ena od njiju ima tudi ožje predale.

OHRANJENOST:   
Omara je dobro ohranjena, manjšega popravila (2 panta na vratih) je potrebna le omara za obešanje oblek.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).