oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 202827

Podarim: Gorsko (mladinsko) kolo - 24/25 col

Maribor, 16.11.2014:

Podarim 24/25 colsko rdeče/rumeno mladinsko gorsko kolo, primerno do višine približno 165cm. SHIMANO menjalnik 3 x 6 (18 prestav). Amortizerji spredaj in zadaj za komfortno vožnjo brez tresljajev.

OHRANJENOST:   
Kolo je bilo konec leta 2012 pregledano in servisirano (kompletna menjava zadnjega kolesa, nova zračnica + plašč v sprednjem kolesu, menjava sprednjih in zadnjih blazin na zavorah + nove žice in nastavitev prestav). "Ogrodje" zadnje zavore je potrebno popraviti zaradi zlomljenega vijaka (minimalen strošek), blazinici zavore in žice so v brezhibnem stanju. Zato je zadnja zavora tudi odstranjena in posebaj shranjena (za popravilo). Kolo je sicer bilo v uporabi ampak zaradi rednih servisov je v dobrem stanju.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).