oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 206076

Podarim: Posojilo ponudba zlasti med resne

Kisovec, 27.01.2015:

Pozdravljeni gospod in gospa
Ali ste pripravljeni za raziskave ali ponovno zaženite vaše dejavnosti ali za realizacijo projekta, ali kupiti stanovanje, vendar si je prepovedano bančništvo ali mapo bila zavrnjena na banki. Jaz sem posameznik sem odobrijo posojila, ki segajo od € 1.000 do 2.000.000 €. Moj obrestna mera je 2% na leto. Vsem, ki so sposobni za izpolnjevanje pogojev. Če boste potrebovali denar iz drugih razlogov, vas prosimo, da stik z mano za več informacij. Resne in poštene posameznike.
Hvala, da širijo besedo za vaše sosede.

OHRANJENOST:   
Pozdravljeni gospod in gospa Ali ste pripravljeni za raziskave ali ponovno zaženite vaše dejavnosti ali za realizacijo projekta, ali kupiti stanovanje, vendar si je prepovedano bančništvo ali mapo bila zavrnjena na banki. Jaz sem posameznik sem odobrijo posojila, ki segajo od € 1.000 do 2.000.000 €. Moj obrestna mera je 2% na leto. Vsem, ki so sposobni za izpolnjevanje pogojev. Če boste potrebovali denar iz drugih razlogov, vas prosimo, da stik z mano za več informacij. Resne in poštene posameznike. Hvala, da širijo besedo za vaše sosede.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).