oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 206923

Potrebujem: prevoz stvari iz ene lokacije na drugo

16.02.2015:

Pozdravljeni vsi skupaj.
Zelo kmalu (upam, da še v naslednjem tednu) se bom verjetno selila iz stanovanja v Šiški (Dravlje) v Dijaški dom Vič in bi nujno potrebovala prevoz osebnih stvari, da jih pripeljem do dijaškega doma, kjer se bom nastanila. Nabralo se mi je kar nekaj stvari, katere pa sama ne morem nabasati ter v eni rundi odnesti tja. Mislim, da bi pa z avtom šlo v eni rundi vse nabasati. Zelo zelo bi bila hvaležna, če bi mi kdo lahko podaril ta prevoz. Sama bi to uredila tako, da bi par krat šla s stvarmi na avtobus, ampak sem trenutno v takšni finančni stiski, da si tega sploh ne morem privoščiti. Če bi mi kdo podaril ta prevoz, bi mi prihranilo ogromno časa in energije.

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).