oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 208944

Menjam: Svetlo moder pulover (tudi oversize) - mere v opisu

Ljubljana, 02.04.2015:

Svetlo moder pulover (tudi oversize) - mere v opisu menjam za 300g kave Barcaffe, ali 3 male čokolade Milka, ali 9 poštnih znamk B.
Svetlo moder daljši pulover - baby blue (v živo je barva lepša). Daljši model, lahko se nosi tudi na manjše številke, kot oversize (na željo posameznice tudi z kakšnim pod-prsnim pasom) in pa tudi na večje številke, kot klasičen daljši pulover (večjo, kot nosite številko, bolj pride oprijet). Pulover je zelo topel, luknjičast vzorec spredaj. Pleten. Številko, smo žal odrezali. Mere:
-širina od pod-pazduhe do pod-pazduhe: 60cm
-širina ramena od šiva do šiva na ramenu: 49cm
-Celotna dolžina puloverja: 72cm. Osebno lahko prevzamete v Ljubljani. V primeru pošiljanja po pošti so stroški navadne poštnine vaši. Prosim pošljite e-mail ali sms, hvala.

OHRANJENOST:   
Le 1* rabljen in opran.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 5 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).