oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 210900

Podarim: Uživajte z nami, posojila, krediti in financiranje za vse vaše probl

Ljubljana, 18.05.2015:

Pozdravljeni gospa in gospod
Imate finančne težave in potrebujejo denar za financiranje gradnje ali popravila vašega doma, za vaše podjetje, za nakup avto ali motorno kolo, za ustanovitev lastnega podjetja ali za vaše osebne potrebe več skrbi: damo, osebna posojila, ki segajo od 2000 evrov do 1.500.000 evrov z obrestno mero v višini 3 % ne glede na znesek, kar potrebujete. Povejte nam vaše posojilo aplikacij točen znesek, ki se želite sposoditi in dolžina odplačila.
Za vse posojilo zahtevo nas kontaktirajte na naš e-mail naslov: zato, ker smo na voljo vsak dan, da Bog, da vam pomagajo rešiti vse vaše finančne težave.

OHRANJENOST:   
Če ste oseba, ki je v finančnih težavah in potrebujejo posojilo ne oklevajte kontaktirajte me na moj email naslov . Bodite prepričani, da mi poveš v posojilo uporabi točno želite sposoditi zneska in trajanja odplačevanja.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).