oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 211237

Podarim: Uživajte z nami posojila, krediti in financiranje za vse vaše denarn

Kranj, 25.05.2015:

Pozdravljeni gospod in gospa
V skrbi, ki vam pomaga premagati svoje financne težave, ki ste projekt, za katerega išcete posojilo, kredit ali financiranje; vendar na žalost so videli zanikal kreditne blizu bankam za razlicne vzroke.
Ste posebni, pošten in dobro moralo; imate dohodek, ki vam omogoca, da odplaca vašo mesecno placilo: Vec skrbi jaz sem oseba, ki zagotavlja posojila in kreditne vseh oseb, podjetij ali združenj v težavah in želijo financno pomoc, da se doloci vse svoje probleme z denarjem je ustvariti družbo, da dosežete svoje cilje za prihodnost. Ce ste oseba, ki je v financnih težavah in potrebujejo posojilo ne oklevajte kontaktirajte me na moj email naslov . Bodite prepricani, da mi poveš v posojilo uporabi tocno želite sposoditi zneska in trajanja odplacevanja.

OHRANJENOST:   
Bodite prepricani, da mi poveš v posojilo uporabi tocno želite sposoditi zneska in trajanja odplacevanja.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).