oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 211239

Podarim: Parni čistilec - Steam master x6

Moravče, 25.05.2015:

Steam Master X6 je vrhunski parni čistilnik za razkuževanje in čiščenje vseh vrst površin, kot so keramika, kamen, marmor, paket, les, pakert in celo preproge. Za čiščenje ne potrebuje detergenta in je tako prijazen do vaši tal ter okolja. Priloženih je 6 različnih nastavkov s katerimi boste lahko očistili vsak del vašega stanovanja; čistilna metla z trikotno glavo namenjena čiščenju večjih površin; ročni čistilec, za čiščenje manjših površin, kot so: umivalniki, pečice, nape ali igrače; nastavek za preproge s katerim lahko osvežite in razkužite vaše preproge; poseben nastavek za oblačila s katerim lahko polikate ali razkužite tkanine; nastavek za čiščenje stekel; nastavek za zunanje čiščenje s katerim boste lahko očistili bolj grobe zunanje površine.

OHRANJENOST:   
Parni čistilec je bil kupljen avgusta 2013 in od tedaj je bil uporabljen le dvakrat. Je odlično ohranjen.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).