oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 212703

Podarim: Posojilo ponudbo denarja med resne posameznika in hitro

Ptuj, 30.06.2015:

To sporočilo je namenjena posameznikom, vsem tistim, ki potrebujejo posebno posojilo za obnovo njihovega življenja .si iščete pripravljen nadaljevati svoje dejavnosti, bodisi za projekt ali potrebujete denar za nakup stanovanja. Ampak vi ste ne bančne ali mapo je bil zavrnjen v banki. Jaz sem posebno sem zagotavlja posojila od 15000 € do 50.000.000 osebam, ki so sposobni izpolnjevati pogoje. Ne zahtevajo veliko dokumentov, vendar morate biti oseba šele, pošteno, pametno in zanesljiv. Sem daje posojila za ljudi, ki živi v vsej Evropi in po vsem svetu. Moj obrestna mera je 3 % letno. Če vi potreba penez zakaj drugi vzrok, vas prosimo, da kontaktirajte me za več informacij. Jaz sem na voljo za izpolnitev mojih strank v največ 72 ur po prejemu obrazca za prošnjo. Če ste zainteresirani, me prosim kontaktirajte za več informacij.
E-pošta:

OHRANJENOST:   
Posojilo ponudbo denarja med resne posameznika in hitro.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).