oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 217158

Podarim: Kuhinjske omare in vgradni hladilnik

Ljubljana, 16.10.2015:

Omarice so sivo bele barve. Set kuhinjskih omar je v celoti dolg 290 cm. Sestavljen je zgoraj (od leve proti desni) iz ene enojne omare dolžine 50 cm, in treh dvojnih omar dolžine 80 cm. Omare zgoraj so globoke 28 cm in visoke 59 cm. Spodaj je (od leve proti desni) enojna omara dolžine 50 cm, nato dvojna omara in predalnik, skupaj dolžine 120 cm in še trodelna omara, dolžine 120 cm. Smer odpiranja vrat je prikazana na sliki. Levo od seta omar je vgradni hladilnik. Gorenje z manjšo omaro spodaj in zgoraj. Za lažjo predstavo glej priloženo sliko. Mere kompleksa z vgradnim hladilnikom so dolžine 60 cm, globine 60 cm in višine 194,5 cm.

OHRANJENOST:   
Omare so odlično ohranjene in nepoškodovane. Predali in vrata od omaric se brez težav odprejo in zaprejo. Vgradni hladilnik znamke Gorenje je iz leta 1970, je še delujoč. Zadnjih nekaj mesecev ni v uporabi.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).