oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 220315

Menjam: Več skrbi za vaš finančni problem

Ljubljana, 15.01.2016:

Več skrbi za vaš finančni problem menjam za Več skrbi za vaš finančni problem.
Če ste oseba, v finančnih težavah in boste potrebovali posojilo, prosimo, kontaktirajte me na moj e-poštni naslov: joannon200@ gmail.com; ne pozabite, da mi poveš svoj točen znesek posojila, ki ga želite sposoditi in
trajanje odplačevanja.

OHRANJENOST:   
Več skrbi za vaš finančni problem Pozdravljeni gospod in gospa Kar zadeva, ki vam pomaga premagati vaše finančne težave, vi, ki imate projekt, za katerega iščete posojila, kreditne ali financiranja; vendar ste žal zavrnjena kreditov bankam, da zaprete različne vzroke. Vi ste posebni, pošten in dobrega značaja; imate prihodke, ki si lahko privošči, da plača mesečno plačilo: Nič več skrbi, sem posameznik, ki ponuja posojila in kredite za vse posameznike, podjetja ali združenja v težavah in išče finančno pomoč za reševanje vse svoje denarne težave, je ustvariti družbo, da se ukvarjajo z vašega Cilji za prihodnost. Če ste oseba, v finančnih težavah in boste potrebovali posojilo, prosimo, kontaktirajte me na moj e-poštni naslov: joannon200@ gmail.com; ne pozabite, da mi poveš svoj točen znesek posojila, ki ga želite sposoditi in trajanje odplačevanja.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 200 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).