oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 222512

Potrebujem: PROSIM ZA POMOČ RABILA BI OBLAČILA IN OBUTEV..

20.03.2016:

Lepo bi nekoga prosila, ki bi mi lahko podaril ženska oblačila rabila bi hlače kavbojke tudi lahko legice in čevlje bolj z nisko vse bolj kot teniske adidaske.. navadne čevlje.. številka oblačila nosim M ali 40 in obutev št.41 Sem mamica majh nega sinka starega 5let in bres poselna stara 28let in Srčno prosim Vas za pomoč srčno.... Nimam dela nezmorem nimam oblačila ne zase tudi za moga sinka prosim in če gdo vidi in ima odveč da lahko nama pomaga prosim vas zelo.. št 110-116 in čevlji 28št. Zelo zelo mi je hudo in nevem kam naj bežim aali prosim in če je gdo pripravljeni pomagati HVala.. Hvala mu vnaprej..

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).