oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 225926

Podarim: Levjegrivi kunec - Mimiq

Ljubljana, 20.06.2016:

Podarim ljubeči, pozorni osebi, ki ima čas ljubkega kunca po imenu Mimi. Stara je 4mesece zelo razcrkljana, navajena božanja, česanja.. Je pridna lula in kaka na mestu, kjer ji nastimate brisačko ali kakršno koli drugačno podlago. Podarim jo zaradi pomanjkanja časa. Zraven podarim vse kar je potrebno, briketi za v kletko, kletko, seno, hrano dve vrsti , razni proboljski, izdelki za potrebno nego(cesanje) ipd.. zraven vam dam se kot je na sliki vidno umetno zeleno travo(podlaga) in ograjo, ki če jo imate je lahko kletka odprta vedno in se sama sprehaja kolikor hoce, zraven tudi skrivalisce, kamen za glodanje in se nekateri ostali dodatki za glodanje. POVDARJAM PODARIM SAMO OSEBI, KI BO LEPO SKRBELA ZA NJO!!!

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 4 mesece



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).