oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 227506

Podarim: Mucka trikolor

Višnja Gora, 03.08.2016:

V novi dom gre lahko takoj, saj je že stara 12 tednov.
Mucka je najdenček, katero je posvojila naša mačka pri enem mesecu starosti. Mucka bo najverjetneje zelo dobra lovka, njena nadomestna mama po cele dneve lovi miši. Ker je zadnja, ki še išče dom je večina časa z nadomestno mamo na vrtu. Vajena je notranjega in zunanjega okolja. Zna uporabiti mačji wc, vajena je tudi na družbo psa, saj spijo skupaj. Je razbolhana in razgliščena ter hranjena z kvalitetno hrano. Želim, da najde skrben in varen dom, po vsem tem kar je dala skozi. Resni mi pišite na mail in vas kontaktiram. Sem Iz okolice Grosuplja. Možna dostava tudi do LJ, Domžale, Kamnik.... oz po dogovoru.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 3 mesece



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).