oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 228709

Podarim: Rabljena kotna sedežna garnitura, umetno usnje, KRATEK ČAS!

Maribor, 02.09.2016:

Podarim kotno sedežno garnituro, umetno usnje, rjavo-rdečkaste barve, 220 x 265 cm, staro cca. 4-5 let, ima tudi raztegljivo ležišče. Za transport poskrbite sami, se pa sedežna nahaja v Mariboru. Sedežno podarim zaradi nakupa nove. POMEMBNO! Ker to sedežno v soboto, 03.09.2016 že moram odstraniti in namestiti novo, velja ponudba načeloma samo v soboto 03.09. in 04.09.2016. Nimam jo kam dat in bo na odprtem, sicer jo bom pokril, samo naj bi v ponedeljek deževalo ... to pa verjetno za sedežno ne bo fajn. V ponedeljek bom naročil brezplačen prevoz na odlagališče odpadkov in morda bo takrat že prepozno, da jo dobite. V bistvu mi je žal in sem jezen, da se umetno usnje lušči po tako kratkem času, drugače pa je sedežna zelo lepa in udobna in mi je res škoda, da jo odvržem na odpad. Morda je kdo dovolj spreten, da z njo kaj naredi (kakšna prevleka ali podobno) in mu prav pride. Pa prosim, kličite samo resni, saj po fotografijah lahko vidite v kakšnem je stanju in kaj lahko pričakujete. Prednost imajo tisti, ki sedežno dejansko potrebujejo.

OHRANJENOST:   
Razen umetnega usnja, ki se je na določenih mestih začelo kar močno luščiti, je ostalo v redu in ohranjeno. No, poglejte fotografijo ...

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).