oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 233123

Podarim: Raztegljiv usnjen dvosed/trosed kavč z ležiščem

Ljubljana, 27.12.2016:

Se odstrani. Usnje na naslonjalih je kot novo, na sedišču pa je razpokano in na enem mestu počeno 2 cm (če pokrijete z odejo, se ne bo nič videlo). Usnjena prevleka na naslonjalih se lahko odstrani, prav tako na sedalih. Hrbtno stran pod naslonskimi blazinami smo izboljšali z blagom, tako da lahko trosed uporabljate tudi brez naslonskih blazin za dnevno počivanje. Hrbtna stran troseda je usnjena, tako da ga lahko postavite kamorkoli v prostor. Mere: Dolžina: 200 cm
Širina: 95 cm
Višina zadnjega dela: 70 cm, višina z naslonskimi blazinami 90 cm
Širina sedalnega dela brez naslonskih blazin: 68 cm
Ležišče: 140 x 190-200 cm
Dolžina z raztegnjenim ležiščem: 245 cm Oddajamo zaradi selitve. Jogi vzmetnica ni vključena, jo bomo obdržali. Osebni prevzem v Ljubljana Bežigrad. Iz stanovanja ga boste morali odnesti in odpeljati sami (trosed je dokaj težek, zato boste potrebovali vsaj dva močna možaka, mi vam žal ne moremo pomagati pri dvigovanju). Trosed se nahaja v stanovanju v pritličju, iz strani kjer je pločnik je ena stopnica, iz strani kjer je dvorišče pa je nekaj stopnic). Ogled in prevzem popoldne ali zvečer, čez vikend po dogovoru. Urška (kličite prosim med 8h in 20h).

OHRANJENOST:   
Opis zgoraj.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).