oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 233615

Podarim: Kavč zložljivi Innovation

Kranj, 12.01.2017:

Kavč za sedenje in ležanje Innovation iz Danske. Kvalitetna izdelava. Ležalna površina: 200 x 130 cm. Celotna dimenzija: 258 x 130 cm. Kavč ima dva lesena naslona levo in desno. Močna kovinska konstrukcija, ki pa je potrebna manjšega popravila (beri spodaj).
Telefon: 031_470_588.

OHRANJENOST:   
Okvir je v solidnem stanju, saj je kvalitetno narejen iz močne kovine in lesa. Ene škarje za preklop ne delujejo (imam telefon podjetja, ki to popravi), ostalo je vse OK. Zaenkrat podarjam samo konstrukcijo (okvir), ko dobim novo sedežno, lahko dam še ležišče iz 100% lateksa, ki pa je v slabšem stanju. Vse ostalo se lahko zmenimo po telefonu. Zagotovite dovolj veliko prikolico ali kombi za prevoz in vsaj dva človeka za prenašanje, saj je zadeva precej težka.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).