oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 23644

Potrebujem: Potrebujem kuhinjo!POZOR GLEDE PREPRODAJALCEV!

18.01.2009:

Rada bi samo opozorila, da se tu gor nahajajo preprodajalci, saj stvari, ki jih tukaj dobijo podarjene, prodajajo na oglasniku "bolha.com" To sem opazila, ker iščem rabljeno kuhinjo in sem zasledila taiste kuhinje, ki se tu podarjajo, prodajati za 200, 300, 400 evrov na Bolha.com. Prepričana sem, da ljudje, ki v dobri veri podarjajo, ne vejo nič o tem, zato bi jih rada opozorila, naj "ocenijo" te zaslužkarje, predno stvar oddajo. Veliko nas je, ki res nimamo in tu gor ne moremo priti do željenega, saj so naprimer kuhinje (če je količkaj ohranjena)takoj oddane,saj tej preprodajalci prežijo vsako minuto na novi oglas.
Upam, da sem vsaj malo odprla oči. Srečno.

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).