oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 241576

Podarim: Sedežna garnitura/ležišče s predalnim prostorom

Ljubljana, 07.09.2017:

Ojla, dobri in večinoma slabši ljudje internetov! doma imam tole kavč-ležišče abominacijo, ki mi ne služi več, razen ko naš bobnar pijan prespi pri meni. ker bi se rad znebil dveh muh na en mah, sem se odločil, da to spako podarim. še vedno govorim o kavč-ležišču in ne o našem bobnarju. on ni spaka. kavč ležišče je od oka z dioptrijo 200x90 cm, na stvari se kar udobno spi in malo manj udobno sedi. a zakaj bi sedel, če lahko ležiš? ima kakšno luknjo, a še vedno manj lukenj od zgodb, s katerimi lažete svoje punce, da jih niste varali. umazan je ravno prav, da vam ne bo neprijetno sesti na nekaj lepšega od vas. kar pa je najboljše, tole kavč-ležišče je tudi kavč-ležišče-omara, saj se zgornji del odpre in znotraj kavča imate prostor, kamor lahko spravite:
a) 121 neodprtih škatel billy bob kondomov (pakiranje po 9);
b) zavidanja vredno kolekcijo analnih igrač;
c) truplo vašega soseda, ki vam je še zadnjič moral trkati na vrata, da preveč naglas poslušate electric wizard. ne spomnim se, da bi imel kadarkoli spolni odnos (na tem kavč transformerju), vendar če pa se mi je le v pijanem stanju posrečilo, pa so verjetno ostanki sperme že zdavnaj posušeni ali pa se nahajajo na moji mački / kosmatem hrbtu našega bobnarja. ker vem, da so težki časi res težki, vam tole zadevo podarjam. japs, gratis. đabe. bi napisal še po begunsko, ampak se nisem imel časa udeležiti kulturno-izobraževalnega programa v rogu. ampak vseeno ga podarjam. pridi, vzemi in odpelji. verjemi, da se bo izkazal kot sijajen dodatek v vašem prostoru za vaje in v vaših praznih življenjih. če poznate koga, ki bi rešil tole pizdarijo pred enosmerno romarsko potjo na deponijo, naj mi čimprej javi. z vso resnostjo: kavč/ležišče je ok ohranjeno z izjemo ene manjše luknje v tkanini in enega madeža od polite kave. s kakšno prevleko se sploh ne opazi.

OHRANJENOST:   
Madež od kave, manjša luknja v tkanini.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).