oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 249442

Potrebujem: izvajalca za izkop

18.06.2018:

Iščem ugodnega izvajalca za izkop luknje za čistilno napravo, najraje nekoga ki bi bil pripravljen potlej tudi odpeljati odvečno zemljo ker bi istočasno z izkopom luknje za čistilno napravo na istem dvorišču podrli še eno manjšo škarpo in poravnali dvorišče. od izvajalca pričakujem da bo ugoden in da se bo držal roka dogovora za izkop-zaradi same organizacije prevoza čistilne itd. da se vse naredi v istem vikendu. če vi ki trenutno berete ta oglas delate izkope ali pa če poznate koga ki je res ugoden ter zanesljiv, me pokličite na tel. (Simon) lokacija kjer potrebujemo to izpeljati je 8km izven Litije.

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).