oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 249738

Podarim: Prikupna odrasla muca

Kranj, 27.06.2018:

Šekasta mačica stara 4 leta išče nov dom. Je sterilizirana, igriva, zelo ljubezniva in crkljiva. Ima prikupen, malo poseben karakter, in jo je nemogoče ne vzljubiti. Navajena je notranjega bivanja. Zaradi svojega delavnika in življenjskih okoliščin ne bom več mogla skrbeti zanjo tako kot bi si želela, zato jo želim oddati nekomu, ki ji bo naprej omogočal udobno življenje.
Osebi, ki jo bo posvojila, podarim tudi vse potrebščine, mačje igrače, praskalnik, posteljico, posode za hrano, mačji wc, 10kg Royal Canin briketov in nekaj mokre mačje hrane. Želim si le, da bi bilo za mucico tudi naprej lepo poskrbljeno.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 4 leta



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).