oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 301163

Podarim: Prodam mačje mladiče Caracal F4 in Caracat F5

Ribnica, 24.06.2024:

Prodam mačje samčke in samice Caracat f4, caracat f5. Sami že jedo in uporabljajo smetnjak. Pripravljen na pridružitev novi družini. Oba starša sta bila testirana na različne bolezni. Oče je čisto karakal in izhaja iz rodovnika. psarno in bil parjen s samico Abesinke. Ponujamo in zahtevamo maksimalno resnost. naši mačji mladički so vzgojeni v čistem in čistem okolju, so zelo prisrčni, družabni, prijazni, crkljivi, skrbni, nežni, igrivi, zabavni, obožujejo družbo otrok in drugih domačih živali.. Možnost dostave na dom. Za več informacij o nakupu mačjih mladičev nas kontaktirajte na telegram, icq, viber, skype ali pokličite direktno...

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 3 mesece



KONTAKT
Kontakt: prikaži kontakt (brezplačno)
Dosegljivost: kadarkoli
Način prevzema: po dogovoru
Lokacija prevzema: 1310 Ribnica [Jugovzhodna Slovenija]
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).