oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 302313

Menjam: Gigaset A120 brezvrvični telefon

Kamnik, 31.08.2024:

Gigaset A120 brezvrvični telefon menjam za paysafecard koda 10.
Gigaset A120 je osnovni brezvrvični telefon, zasnovan za enostavno uporabo in zanesljivo komunikacijo. Telefon ima ergonomsko oblikovano tipkovnico z velikimi tipkami, ki omogočajo enostavno klicanje. Na osvetljenem zaslonu so številke in znaki jasno prikazani, kar olajša branje tudi v slabši svetlobi.

Med glavnimi funkcijami telefona Gigaset A120 so prikaz klicatelja, seznam zadnjih 25 zgrešenih klicev, telefonski imenik za do 50 vnosov in funkcija ponovnega klicanja zadnjih 10 številk. Telefon podpira do 18 ur pogovorov in do 200 ur v stanju pripravljenosti.

Gigaset A120 je opremljen z ekološkim načinom ECO DECT, ki zmanjšuje porabo energije in zmanjšuje jakost radijskega signala med telefonom in bazno postajo, ko je v pripravljenosti.

Ta model je idealen za tiste, ki iščejo enostaven in zanesljiv brezvrvični telefon za osnovno uporabo doma ali v pisarni.

Oglejte si še drugo rabljeno robo na spletni strani
hiper.infopult.eu.

OHRANJENOST:   
Delujoč

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 11 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).