oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 302325

Podarim: Ste bolni, šibki, utrujeni od življenja? vzemite Nembutal

Zabukovje, 31.08.2024:

Prodajamo nembutal v prahu, nembutal, peroralno raztopino, injekcijo in tablete nembutal. Preprosto navedite svojo starost in težo, mi pa vam bomo lahko zagotovili natančen recept za smrtonosni odmerek, ceno in možnosti dostave. Upoštevajte, da opravljamo 100-odstotno diskretne in hitre pošiljke nembutala po vsem svetu in da imamo politiko vračanja, ki našim strankam zagotavlja največje zadovoljstvo. Dosegljivi smo 24 ur na dan.
Nembutal (pentobarbital) ustavi srce brez bolečin. Vse, kar morate storiti, je, da navedete nekaj zdravstvenih dejstev, kot so klientova zgodovina uporabe drog, morebitne duševne težave in osebna zdravstvena anamneza, so dejavniki, ki se upoštevajo pri smrtonosnem odmerku ali načrtu zdravljenja. Zato vas prosimo, da nam sporočite, če ste v preteklosti imeli katerega od zgoraj navedenih stanj, da bomo vedeli natančen smrtonosni odmerek, ki vam ga bomo dali in se izognili kakršni koli napaki.

OHRANJENOST:   
Pomoč pri samomoru s pomočjo Nembutala je najbolj dostojen način smrti. Tukaj smo, da vam zagotovimo mirno in zanesljivo rešitev. Odločeni smo, da bomo ljudem, ki resnično trpijo, dali pravo upanje ter trajen in miren počitek. Imamo Nembutal v prahu, Nembutal, peroralno raztopino za injiciranje in Nembutal tablete. Testi so pokazali, da ko oseba vzame smrtonosni odmerek nembutala; traja le dvajset minut, da dosežete miren konec. To je preizkušena metoda, ki jo ljudje uporabljajo, da dosežejo mirno smrt. Nembutal (pentobarbital) ustavi srce brez bolečin. Vse, kar morate storiti, je, da navedete nekaj zdravstvenih dejstev, kot so klientova zgodovina uporabe drog, morebitne duševne težave in osebna zdravstvena anamneza, so dejavniki, ki se upoštevajo pri smrtonosnem odmerku ali načrtu zdravljenja. Zato vas prosimo, da nam sporočite, če ste v preteklosti imeli katerega od zgoraj navedenih stanj, da bomo vedeli natančen smrtonosni odmerek, ki vam ga bomo dali in se izognili kakršni koli napaki. Če imate vprašanje.

DARUJEM: socialno ogroženim




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).