oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 302984

Podarim: ZLOŽLJIVA stenska POSTELJA

Begunje na Gorenjskem, 06.10.2024:

Zelo praktična oblika srednje velike postelje je nekoliko starejše izdelave. Ker pa je za na vikend, poleg seveda drugih ležišč, bila kupljena predvsem le kot rezerva za prenočitev, je bila zelo malokrat uporabljena. Ima tudi notranjo vgrajeno poličko, kot stalni odlagalni prostor za manjše predmete.

VELIKOST

OMARA (z zloženo posteljo):
Dolžina : 101 cm
Širina (oddaljenost od stene do "vrat" omare) : 60 cm
Višina : 185 cm

LEŽIŠČE:
Širina (jogi ležišča) : 93 cm
Dolžina (jogi ležišča) : 180 cm.

OHRANJENOST:   
ZUNANJI IZGLED skrito zložene postelje v steno, je v obliki dvojnih vrat zaprte omare z ročaji, ki pa, seveda navideznih vrat, ne odpirajo. V okolju deluje kot zanimiv retro design. Dviganje in spuščanje podlage za jogi nima vgrajenega električnega mehanizma za odpiranje ali zlaganje ležišča.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).