oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 38961

Potrebujem: PODARI KDO NOVEJŠO KUHINJO, STARO NEKAJ LET

25.09.2009:

Smo petčlanska družina.Do sedaj smo imeli v kuhinji par starih elementov, ki pa dobesedno razpadajo. Svoje so dali skozi in niso za drugam ko na odpad. Zelo zelo si želimo druge, nekoliko novejše kuhinje, stare tam do deset let. Zaradi svojega finančnega položaja, si nove kuhinje niti v sanjah ne moremo privoščiti, pa tudi rabljene, stare nekaj let so za nas predrage. Zato bi bili neizmerno veseli, če bi nam jo kdo podaril. Večkrat smo že videli, da ljudje podarjajo praktično nove kuhinje, vendar smo na žalost stalno prepozni, saj nimamo možnosti non stop spremljati, kdaj bo kdo kaj podaril. Zato bi bili res veseli, če bi se kdo na ta naš oglas odzval. Pa še to, kuhinja je lahko tudi brez aparatov.

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).