oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 56599

Potrebujem: Kuhinja, jedilni kot

11.05.2010:

Moj oglas je mogoče malo drugačen, saj tega ne potrebujem zase, temveč za svojo babico, ki živi v starejši hiši s še starejšo kuhinjo. Nujno potrebuje novo, vendar nima nobenega denarja za prenovo (jaz pa tudi ne, saj sem še študentka). V začetku junija ima rojstni dan, zato bi jo rada presenetila s prenovo - beljenjem, zamenjavo itisona in kuhinjskega pohištva.

Prosim kogarkoli, ki ima vsaj priblizno dobro ohranjeno kuhinjo v svetli barvi, da mi jo podari... Enako velja za jedilni kot... Prav pride vse, kar sodi v kuhinjo in jedilnico, razen hladilnika, saj je njen še v dobrem stanju.

V zahvalo vam sporocim, kako je potekala obnova, dokumentiram tudi s fotkami...

Že vnaprej hvala tisti dobri duši, ki me bo poklicala...

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).