oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 60661

Potrebujem: Pohištvo za gostilno

27.06.2010:

Tovarna dela – Vstop v svet dela je projekt socialnega podjetja z gostinsko dejavnostjo v okviru socialnega združenja Tovarna dela, ki bo prispeval k reševanju problema socialne izključenosti in zaposlovanja za skupino mladih starih od 17 do 25 let. V okviru projekta bomo usposobili 20 mladih, ki nimajo zadostne izobrazbe ali pa so opustili šolanje, za opravljanje poklica in samostojno življenje. Novembra 2010 bomo odprli gostilno, ki bo 5 mladim oddaljenih od trga dela, omogočila zaposlitev in vključitev v organiziran delovni proces. Skupaj z izbranimi mladimi bomo soustvarjali dolgoročno uspešno zgodbo gostilne in zaposlenim zagotovili dobre delovne pogoje, primerno plačilo za opravljeno delo in jih spodbujali pri dodatnem usposabljanju. (Več o projektu: www.tovarnadela.si).



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).