oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 71043

Podarim: Pikica in Tonček

Maribor, 29.09.2010:

Pikica in Tonček sta še dva mucka, rešena iz moje strani. Najdena sta bila nekje v naravi, kjer ju je obupen človek zavrgel skupaj z tremi bratci. Eden mucek je poginil že v zavetišču, preostale 4 pa smo vzeli domov. Dva od teh je veterinar že po dveh dneh uspaval, saj jima ni bilo več pomoči, Pikica in Tonček pa sta dobila antibiotike in zdravilo proti glistom ter tako preživela.
Navajena sta stika z vsmei drugimi živalmi- ne bopjita se psov ali drugih mačkov, spoznala sta pa že tudi zajčke in hrčka =)
Zdaj sta zdrava, polna energije in bosta kmalu iskala nov dom.
Zanju iščemo človek ki jima bo lahko omogočil slednje:
*SKUPEN DOM (ker sta močno navezana eden na drugega in vedno skupaj)
*NOTRANJE BIVANJE (po možnosti brez izpustov)
*LJUBEZEN IN TOPLINO, vsaj v takšni meri,kot sta je deležna pri nas.

Mucka sta že razgliščena in razbohana, pred ohodom v nov dom bosta še čipirana in prvič cepljena. Vsa nadaljna cepljenja so v "rokah" bodočega lastnika. Sterilizacija samičke je obvezna (z tem da stroški niso vaši, ker ste mucka posvojili), kastracija samčka pa po dogovoru(-je tudi zaželjena in brezplačna).

Kličite/pišite samo resni!

Za oddajo bosta po prvem cepljenju in po tem,ko dobita čipe-torej čez približno 14 dni. (Ker sta že navajena življenja brez mame , njuna starost nebo problem- od mame bi po zakonu naj odšli po 9 tednih, ta dva sta brez nje ostala že pri 4ih )
*na prvi sliki je Tonček-samček, na drugi pa Pikica skupaj z našo psičko Masho.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).