oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 71046

Podarim: muca siva ali muc tigrast dobro oskrbovana

Kamnik, 29.09.2010:

V začetku poletja smo odkrili pod našo bukvico in cipreso nekaj mehkega in živega. Neka mama muca je dobro skrila v toplo listje tri mucke. Takrat so že radovedno začeli raziskovati okolico. Poleg samostojnega preživetja jih je učila tudi previdnosti, zato smo potrebovali kar celo poletje preden smo enega za drugim udomačili. Skupaj z otroci smo se seveda ob tem zabavali. Res je fin občutek, ko pridobiš zaupanje prej divje živali.
K veterinarju jih nismo peljali, edino dali smo jim sredstvo proti bolham. Hranili smo jih s surovim mlekom, briketi Wiskas, konzervami (z dodatkom peteršilja ali kvasa) in sem in tja s surovim mesom ali jajcem. Niso izbirčni. Videla sem, da z užitkom pospravijo kakšno kobilico... Podnevi so dremali na balkonu, zvečer smo jih crkljali, ponoči pa so bili prosti zunaj (živimo v strnjenem naselju hiš z vrtovi).
OK, zdaj bomo eno muco obdržali, nov dom pa išče tigrast muc in siva muca.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).