oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 77649

Podarim: ORION IN ZVEZDICA ZASPANKA

Kranj, 23.11.2010:

Orion je bil navaden temen muc, dokler nekega dne ni srečal čisto prave zvezdice. Slučajno se je sprehajal po gozdičku in zaslišal jok. Prihitel je na zeleno trato, da bi pogledal, zakaj neko milo bitje tako ihti in našel, verjel ali ne, zvezdico Zaspanko, ki si je poškodovala nožico. Orion jo je pobožal po svetlem obrazku, ji popihal nožico in Zaspanki se je razvedril obraz. V zahvalo je mucu v očke pihnila svetleči prah, ki pokriva njene dolge kodre in glej, Orionove očke so zasvetile v vsem svojem sijaju, kot najbolj žareča zvezda na nebu.

Kadar koli se Orion ozre k nebu, ga Zaspanka vedno vidi in mu prijazno pomaha na zemljo.
Tudi ti se zazri v njegove mačje oči in takoj te bo prevzel, kot je mene...

Muckovi podatki: star je pol leta, razbolhan, razglistan, kastriran. Je prijazen in prijeten.

Pogoji posvojitve: izključno notranje bivanje, kvalitetna prehrana, veterinarska oskrba po potrebi, podpis posvojitvene pogodbe.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).