oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 79819

Podarim: ljubitelji skobčevk

Kamnik, 12.12.2010:

Papagajček (skobčevka) je bil družinski član, pravzaprav včasih babicin edini sogovornik. Otroci smo bili po službah in zadnja leta so babici krajšale dneve skobčevke. Skoraj vsako je naučila govoriti, zadnji bučko pa je bil fenomen. Že po nekaj tednih je znal ponoviti marsikatero besedo. Zdaj ps govori kot strgan dohtar, edino napako ki jo ima, je. da - ko je užaljen, tudi vščipne v kar mu je pač pri roki. Papagajček je navajen prostega letanja po stanovanju, vsede se človeku na glavo, včasih, ko mu kaj ni včeš, tudi vščipne, vendar je ptiček strašno prijazen, predvsem pa zgovoren. Logično povezuje besede in stavke (ne preklinja :))Ker imamo vsi otroci za ljubljenčke mačke, ga nihče ne more posvojiti. Zato upamo, da bo naš papagajček prišel v prave roke.
Seveda damo zraven tudi kletko in vse, kar je naš bičko pri babici imel.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).