oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 91926

Podarim: TV Samsung WS32M66 PODARIM

Škofja Loka, 28.03.2011:

PODARIM Samsung tv, model WS32M66.
Televizor dela, ampak mu nekaj ni jasno. Običajno, ko ga prižgeš se pokaže slika, nato se naredi tema. Potem zadaj za tvjem malo požokaš anteno in spet dela. To se zgodi samo na začetku in potem deluje brezhibno, ni treba več kabla za anteno čohat. To bi mogoče znal popraviti kakšen "štromar" ali sam svoj mojster. Jaz se s tem tvjem ne bom ukvarjal, ker nima digitalnega sprejemnika in bi moral kupiti še pretvornik. Ima 82 cm diagonalo, raven ekran in je 100 Hz, 2 X scart, S-video.....
Ta tv je bil kupljen v Big Bangu 11.5.2005 za ceno 139,990 bivših tolarjev, imam račun.
Mogoče ima kdo pipo za tobak zame?
To je dejansko stanje, niso neke simbolične fotke ali iz arhiva. Res mi ga je škoda vreči, ker ima zelo lepo sliko in mogoče komu pride prav.

TV SE NAHAJA V ŠKOFJI LOKI, ZA PRENOS IN PREVOZ POSKRBITE SAMI !

fOTOGRAFIJE TVJA TUKAJ:
http://www.bolha.com/oglas.php?id=oglas1273552805

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).